Behandlingar/Priser

 

Behandlingar & Priser


Naglar Förstärkning Biosculpture


I denna behandling får du manikyrbehandling där naglar och nagelband piffas till. Därefter förstärks naglarna i valfri färg/fransk manikyr. Du kan välja mellan ett flertal härliga färger. Biosculpture är utvecklat för att ge skydd och styrka till den naturliga nageln. Det används inte någon primer eller aktivator som innehåller kemikalier som sliter på nagelplattan. Filningen som krävs är minimal därav minskar risken för att skada nageln.


 60 min - 550 kr 
Förlängning Biosculpture


Förlängning av dina egna naglar. I denna behandling får du manikyrbehandling där naglar och nagelband piffas till. En mall sätts och sedan byggs en förlängning med gele. Därefter förstärks naglarna i valfri färg/fransk manikyr. Du kan välja mellan ett flertal härliga färger. Biosculpture är utvecklat för att ge skydd och styrka till den naturliga nageln. Det används inte någon primer eller aktivator som innehåller kemikalier som sliter på nagelplattan. Filningen som krävs är minimal därav minskar risken för att skada nageln.


120 min - 760 kr
Återbesök Gele 


Borttagning/upplösning av gammalt material, applicering av nytt. Biosculpture Gel


105 min - 600 kr
 

CND Shellac 


CND Shellac är en professionell salongsbehandling som ger perfekt lackade naglar med en vacker högglans som håller 14+ dagar.


45 min - 400 kr
CND Shellac Återbesök


CND Shellac är en professionell salongsbehandling som ger perfekt lackade naglar med en vacker högglans som håller 14+ dagar.
Borttagning av gammalt + nytt set


65 min - 420 kr 
Evo2 Gellack 


Evo2 Oxygenating Gel är Biosculptures helt nya "Fast Lane" produkt som erbjuder tidseffektiv applicering såväl som hög kvalitet. Den är självutjämnande, ger flexibelt stöd som förhindrar skada på nagelplattan och varar upp till 3 veckor eller längre med en långvarig hög glans.


45 min - 450 kr 
Evo2 Gellack Återbesök


Upplösning av material, + Nytt set


60 min - 480 kr 
Manikyr med Lackning 


Putsning av nagelband, Filning av naglar
vitaminer+olja och Lackning. 


40 min - 280 kr 
Lagning av nagel 1-3 st


Lagning av nagel (ej i samband med återbesök) eller om du har en nagel som spricker på längden-silkeslagning
70 kr st


25 min - 70 kr
Borttagning av annat material än Biosculpture


När du har annat material än Biosculpture när du kommer till salongen, det gamla filas bort så gott det går i samband med ny behandling.


45 min - 250 kr 
Borttagning av enkel manikyr 


Borttagning av material, Biosculpture, vård av nagel/nagelband.


45 min - 200 kr 


FransarLashlift 


Lashlift är den senaste tekniken inom franspermanent där man skonsamt böjer dem naturliga fransarna. Lash Lift görs på dina egna fransar - inga extensions. Böjningen är skonsam och skadar inte dina fransar. Färgning av fransarna ingår alltid. Resultatet håller 5-12 veckor beroende på hur du sköter dem. Det är även ett perfekt alternativ för dig som har fått allergisk reaktion och därför ej kan ha en fransförlängning.


80 min - 595 kr 
Färgning av bryn vid Lashlift


Färga dina bryn under tiden du gör lashlift


150 kr


Du har alltid en veckas garanti på alla gelébehandlingar. Missad tid som inte avbokas 24 timmar innan besöket, debiteras med 500 kr. Om kunden missar sin tid och ny tid bokas så debiteras ändå kunden för det uteblivna besöket. Den bokade tiden hålls i 15 min därefter får man boka om en ny tid.

pllöålölö
zzzzzzzz